Artboard-35
Artboard-34

Onderkasten collectie

Met zoveel keuze in modellen, formaten, kleuren, decors en stijlen maken we niet gemakkelijker maar wel mooier in de badkamer. En natuurlijk een stuk opgeruimder.

Greeploos houten keerlijst

40 | Onderkast 2 laden greeploos houten keerlijst

Greeploze onderkast met twee laden. Perfect te combineren met de 40 cm diepe wastafels. Verkrijgbaar in vier verschillende breedtematen en negen kleuren.
+

45 | Onderkast 1 lade greeploos houten keerlijst

Greeploze onderkast met houten keerlijst en enkele lade. Verkrijgbaar in zes verschillende breedtematen en in combinatie van twee onderkasten uit te breiden tot een breedte van 180 cm.
+

45 | Onderkast 2 laden greeploos houten keerlijst

Greeploze onderkast met houten keerlijst. Verkrijgbaar in zes verschillende breedtematen en in combinatie van twee onderkasten uit te breiden tot een breedte van 180 cm.
+

45 | Onderkast 2 laden greeploos houten keerlijst asymmetrisch

Greeploze onderkast met houten keerlijst waarvan de lades asymmetrisch aan elkaar lopen. Verkrijgbaar in zes verschillende breedtematen en in combinatie van twee onderkasten uit te breiden tot een breedte van 180 cm.
+

Greeploos gelakt

40 | Onderkast 2 laden greeploos gelakt

Greeploze gelakte onderkast met twee laden. Perfect te combineren met de 40 cm diepe wastafels. Verkrijgbaar in vier verschillende breedtematen en zeven gelakte kleuren.
+

45 | Onderkast 1 lade greeploos gelakt

Greeploze gelakte onderkast met één lade. Verkrijgbaar in zes verschillende breedtematen en in combinatie met twee meubels uit te breiden tot een breedte van 180 cm.
+

45 | Onderkast 2 laden greeploos gelakt

Gelakte onderkast, beschikbaar in zeven verschillende kleuren en vijf verschillende afmetingen.
+

45 | Onderkast 2 laden greeploos gelakt asymmetrisch

Greeploze gelakte onderkast waarvan de lades asymmetrisch aan elkaar lopen. Verkrijgbaar in zes verschillende breedtematen en in combinatie met twee meubels uit te breiden tot een breedte van 180 cm.
+

Greeploos fineer eiken

40 | Onderkast 2 laden greeploos fineer eiken

Greeploze onderkast met twee lades van fineer eiken. Perfect te combineren met de 40 cm diepe wastafels. Verkrijgbaar in vier verschillende breedtematen en vier verschillende kleuren.

45 | Onderkast 1 lade greeploos fineer eiken

Onderkast één lade greeploos fineer eiken. Verkrijgbaar in zes verschillende breedtematen en in combinatie met twee meubels uit te breiden tot een breedte van 180 cm.

45 | Onderkast 1 lade greeploos fineer eiken incl. binnenlade

Deze onderkast is met één softclose lade icm met een binnenlade dé perfecte oplossing voor het opbergen van alle badkamerspullen. Verkrijgbaar in zes verschillende breedtematen.

45 | Onderkast 2 laden greeploos fineer eiken

Deze onderkast is met twee softclose lades dé perfecte oplossing voor het opbergen van alle badkamerspullen. Verkrijgbaar in zes verschillende breedtematen en in combinatie met twee meubels uit te breiden tot een breedte van 180 cm.

45 | Onderkast 2 laden greeploos fineer eiken asymmetrisch

Deze onderkast is met twee ruime asymmetrische softclose lades dé perfecte oplossing voor het opbergen van alle badkamerspullen. Verkrijgbaar in zes verschillende breedtematen.

Greeploos push to open

45 | Onderkast 1 lade greeploos push to open

Push to open onderkast met 1 lade. Beschikbaar in 32 kleurvariates.
+

45 | Onderkast 2 laden greeploos push to open

Push to open onderkast met 2 lades. Beschikbaar in 32 verschillende kleurvariaties.
+

Met grepen

45 | Onderkast 2 laden met grepen

Onderkast die uit te breiden is met vijf verschillende grepen. Verkrijgbaar in zes verschillende breedtematen en in combinatie van twee onderkasten uit te breiden tot een breedte van 160 cm.

Fonteinonderkasten

Fonteinonderkast greeploos met recht front

Fontein onderkast greeploos met recht front. Verkrijgbaar in 20 verschillende kleuren.
+

Fonteinonderkast met push-to-open deur

Fontein onderkast met push-to-open deur greeploos, universeel draaiend.
+